Ett hemtrevligt hostel och B&B med mycket prisvärda rum. Frukost/frukostpaket, sänglinne, handdukar, wifi samt slut- alternativt veckostädning ingår i priset. Vintertid så har vi även några motorvärmarplatser som vi upplåter gratis i mån av tillgång. Inget av våra sovrum har TV men i allrummet finns en smart TV med åtkomst till både kabelkanaler, Netflix och Youtube. Det finns även en chromecast för streaming från egen medhavd utrustning.


Enkelrumspriser per natt (Pris exkl moms inom parentes)


Litet enkelrum

Litet enkelrum med 120 cm resårbottensäng, sängbordshylla och fåtölj. Ingen klädförvaring utöver väggkrokar med galgar. Rummet delar en privat hall och dusch/WC med ett annat rum. Dusch/WC ligger i direkt anslutning till rummet så man behöver inte gå via korridor/allmänna utrymmen för att ta sig dit. Ingen TV på rummet.

Pris: 700 SEK per natt (625 SEK)


Standardrum 1

Rymliga rum med två separata 90 cm resårsbottnar, fåtölj och sängbord. Minst en garderob plus en byrå för klädförvaring. Rummen delar en privat hall och dusch/WC med ett annat rum. Dusch/WC ligger i direkt anslutning till rummen så man behöver inte gå via korridor/allmänna utrymmen för att ta sig dit. Ingen TV på rummet.

Pris: 800 SEK per natt (714. 32 SEK)


Standardrum 2

Två av rummen är möblerade som enkelrum med varsin 120 cm resårbottensäng. Ett tredje rum har både en 120 cm och en 90 cm resårbottensäng. I rummen finns även minst en garderob plus en byrå, sängbord och fåtölj. Samtliga rum har ett pentry med rinnande varm- och kallvatten samt ett litet kylskåp. Dock inga kokmöjligheter på rummen. Alla rum delar en privat hall och dusch/WC med ett annat rum. Dusch/WC ligger i direkt anslutning till rummen så man behöver inte gå via korridor/allmänna utrymmen för att ta sig dit. Inget av rummen har TV.

Pris: 900 SEK per natt (803. 61 SEK)


Privat dusch/WC

Tre stycken rymliga rum. Alla tre rum har en egen liten hall och privat dusch/WC. De har även ett pentry med rinnande varmt- och kallt vatten samt ett litet kylskåp. Dock inga kokmöjligheter på rummen. Alla tre rum har två st 90 cm resårbottensängar, två av rummen har även varsin våningssäng. Det största rummet har dessutom även en 90 cm bäddbar dagbädd. I rummen finns också flera garderober plus en byrå, sängbord och fåtölj. Inget av rummen har TV.

Pris: 1000 SEK per natt (892. 90 SEK)


Extrapersoner

Pris: 200 SEK per extraperson och natt (178. 58 SEK)


Långtidsboende

Behöver du boka boende under en längre tid eller vid upprepade korttidstillfällen så finns det ytterligare rabatter att hämta. Kontakta oss på telefon eller e-post för mer information.


Barn 0-3 år bor gratis. Vi har även en spjälsäng med madrass, täcke, kudde och sängkläder samt ett skötbord som vi lånar ut kostnadsfritt till den som behöver.


Reservation; storhelger är det andra priser som gäller. Som storhelg räknas även vintermarknaden. 


Bokningsregler