Om Wilma Hostel

Wilma Hostel och B&B är ett prisvärt och hemtrevligt boendealternativ i Jokkmokk som riktar sig till både företag och privatpersoner. Vi har totalt 25 bäddar fördelat på 11 rum. Av de 25 bäddarna så utgörs fem stycken av två våningssängar samt en dagbädd. Övriga bäddar är en blandning av 90 och 120 cm resårbottnar. De tre största rummen har privat dusch/WC, övriga rum ligger två och två och varje “par” delar en privat hall och dusch/WC i direkt anslutning till sovrummen. Här finns även ett stort, modernt och fullt utrustat kök som är fritt för våra gäster att använda för egna luncher och middagar. Köket har bland annat både två spisar/ugnar och två diskmaskiner. Wilma Hostel är helt rök- och djurfritt.

Företaget ägs och drivs av Marko och Kersti. Vi startade företaget i början av år 2018 men redan innan det så var vi kollegor under drygt tio års tid. Vi kommer båda från Jokkmokk och tycker själva att det är en fantastisk plats att bo på.

Att bo hos oss

Wilma Hostel ligger nära naturen men samtidigt centralt. Från oss har du bara några minuters gångavstånd till många sevärdheter och aktiviteter, bland annat Ájtte Fjäll- och Samemuseum, Fjällträdgården och motions- och skidspår.

Det som kännetecknar boendet på Wilma Hostel är:

  • PRISVÄRT – god standard till ett bra pris.
  • HEMTREVLIGT – det kan aldrig kännas exakt som hemma, men så nära som möjligt. Hos oss ska man kunna gå runt utan skor, sträcka ut sig i soffan, ta en frukt eller en bit hembakad kaka.
  • UNIKT – ett unikt mellanting av hotell och B&B med hemkänsla.Välkomna!